Deze vloerder uit Turnhout komt gratis bij u langs!

Deskundig uitgevoerde vloer- en tegelwerken

Bij GVB vloer- en tegelwerken besparen we u de mooie verkooppraatjes. Ons werk en onze service spreken namelijk voor zich. Zoekt u een vloerder in regio Turnhout voor vloer- of tegelwerken in de Kempen en staan een onberispelijke afwerking, een correcte samenwerking en eerlijke prijzen bovenaan uw prioriteitenlijstje? Dan heeft u met GVB vloeren uit Beerse precies de vloerder / tegelzetter gevonden die u zoekt.

Waar GVB voor staat?

  • gratis plaatsbezoek
  • snelle en duidelijke offerte
  • duidelijke taal en eerlijk advies
  • stielman met 20 jaar ervaring
  • straf vakmanschap aan eerlijke prijzen
  • piekfijne afwerking met oog voor detail
  • afspraken, budget en deadlines worden gerespecteerd

Badkamer renoveren?

Is uw badkamer aan een gedeeltelijke of complete make-over toe? Ook dan kan u op vloerder GVB uit Beerse (bij Turnhout) rekenen. We verzorgen uw badkamer renovatie project van A tot Z. Afbraak, vloer- en tegelwerken, installatie van sanitair en verlichting… Wij coördineren het hele renovatieproject! U hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken en materialen te kiezen om een transparante totaalofferte voor de complete badkamerrenovatie te ontvangen. We begeleiden u stap voor stap bij uw keuzes, verzorgen de nodige bouwwerken én volgen ook de werfcoördinatie voor u op.

Een badkamer laten renoveren door GVB vloeren? Dat is kiezen voor een zorgeloos renovatieproject!
Lees meer over badkamerrenovaties

Binnenmuren laten betegelen

Een muur in de keuken, badkamer of een vloer laten betegelen? Tegelzetter GVB heeft 20 jaar ervaring in het vak en dat merkt u aan onze afwerkingsgraad. Wij plaatsen elk type tegel met de grootste zorg. Klassieke vloertegels, trendy maxi tegels of een stijlvolle mozaïek? Wij hebben de nodige ervaring, passie én geduld om uw tegels perfect te plaatsen. Meer over tegelwerken

Terras aanleggen

Niet allen in, maar ook rond uw huis kunnen knap geplaatste tegels een wereld van verschil maken. Van een prachtig terras met keramische tegels of natuursteen bijvoorbeeld heeft u ongetwijfeld heel wat geniet. Bij GVB zorgen we ervoor dat u met plezier gasten op uw nieuwe terras zal ontvangen.

Meer over terras aanleg en terras renovatie

Vraag een gratis plaatsbezoek aan

Wil u even kennismaken, uw project toelichten en een duidelijke offerte voor uw tegel-, vloerwerken of badkamerrenovatie ontvangen? Een berichtje sturen volstaat om een gratis plaatsbezoek aan te vragen. Vloerder Glenn Van Besauw komt trouwens niet alleen in regio Turnhout en de Kempen, maar ook elders in Vlaanderen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs!